Interim professionals / consultants & circulair ondernemen

Interim professionals / consultants & circulair ondernemen
Events Nieuws Tilburg

‘Wat is dat eigenlijk, circulaire economie?’ Deze vraag horen we vaak, voor vele professionals is Circulaire Economie nog totaal onbekend. Een economie (en dus ook bedrijfsvoering, productie en dienstverlening) waarbij we geen nieuwe grondstoffen meer gebruiken en bestaande materialen eindeloos hergebruiken, zonder afval, met minder energie, goed voor het milieu en klimaat en tevens sociaal.

Leer wat circulair ondernemen is en hoe je het kunt toepassen in jouw werk als zelfstandig ondernemer.

Voor wie
Zelfstandige ondernemers (zzp’ers, interim professionals, consultants), actief in alle sectoren en branches.

Je leert
– waarom circulair ondernemen belangrijk is
– de kenmerken van Circulaire Economie (en circulair ondernemen)
– nieuwe business- en verdienmodellen
– inspirerende koplopers kennen
– circulair ondernemen toe te passen binnen een (virtueel) bedrijf of organisatie
– waar informatie is te vinden

Waar
We organiseren de workshops bij bijzondere bedrijven die al actief zijn met circulair ondernemen. Op woensdag 25 september 2019 bij Q-LITE in Baarle-Hertog-Nassau (Noord-Brabant / België).

Zie de agenda voor de andere data en locaties (Amsterdam, Scherpenzeel, Groningen, Vianen, Rotterdam; nog in overleg met locaties in Rotterdam en Den Haag/Delft).

Programma
13.30 uur: inloop
14.00 – 17.00 uur: workshop
17.00 – 18.00 uur: netwerkborrel

Kosten
€ 149,00 excl. btw en toeslag; INCLUSIEF:
– unieke locatie
– de complete presentatie-leidraad
– (oefen)materiaal
– certificaat van deelname
– netwerkborrel
– informatie en ondersteuning ná de workshop

Partners
De workshops worden mede mogelijk gemaakt door de (locatie)partners van StartCirculair: GreenjobsJeroen Goede Executive Search – DutchSpiritDe Prael GroningenInterfaceQ-liteCIRCLKWS/VolkerWessels – Impact NoordHoogheemraadschap van Delfland

Bereikbaarheid
Q-lite is het beste te bereiken met de auto (genoeg parkeerplaats). Belangrijk om het Belgische adres aan te houden: Wiekenweg 13 te Baarle-Hertog (het Nederlandse adres is niet goed vindbaar via de GPS).
Openbaar vervoer: 460 bus vanuit Turhout. Uitstappen Gierlestraat (halte is 400 meter van het pand van Q-lite). Vanuit Nederland, bus 132 van Breda en Tilburg, uitstappen aan Sint-Janstraat (1,3 kilometer lopen).

Ongeveer Q-Lite

Q-lite is een fabrikant van ledschermen uit Baarle-Hertog / Nassau, is zich volop aan het omvormen naar een circulair bedrijf. De eerste stap in die evolutie is de ontwikkeling van een circulair ledscherm dat volledig demonteerbaar en recycleerbaar is na einde levensduur.