BE O Lifestyle

BE O Lifestyle zet zich in om verandering te brengen in de plastic industrie. Het is ontstaan vanuit een intrinsieke drijfveer van Damir Perkic om iets te doen tegen de massaproductie van producten gemaakt van aardolie. Met 345 miljard kilo plastic per jaar dat geproduceerd wordt en 99% uit aardolie bestaat heeft dit een gigantische impact op het klimaat. Bovendien wordt slechts 9% gerecycled. Damir heeft hiervoor een oplossing gevonden en BE O Lifestyle in het leven gebracht.

Het doel van BE O Lifestyle is om alledaagse producten te maken van klimaatpositief materiaal, het draagt dus bij aan een beter klimaat. Het eerste product, de BE O bottle, is een drinkfles gemaakt van natuurlijk, plantaardig materiaal. Het materiaal wordt samengesteld uit de reststromen van suikerriet. De productie van de fles is klimaatpositief door een combinatie van de volgende punten;
1) Het materiaal is gemaakt van een hernieuwbare grondstof.
2) De suikerrietplant neemt tijdens zijn bestaan zoveel CO2 op dat deze de productie én transport van de fles overcompenseert.
3) De fles is 100% recyclebaar, mocht hij onverhoopt weg gegooid moeten worden.
4) Het materiaal is sterk en kan tegen stoten/vallen, de fles is gemaakt voor een lifetime gebruik.

Hierdoor wordt het gebruik van single use flesjes verminderd. Naast deze 4 punten die een positieve impact hebben op het klimaat heeft de fles ook een doordacht design met handige functionaliteiten.

Met de focus op klimaatpositieve producten met een doordacht design wil BE O Lifestyle iedereen de kans geven om zonder extra moeite bij te dragen aan een beter klimaat en een betere toekomst. Gewoon door te kiezen voor het juiste product, gemaakt van plantaardige reststromen.

Ons tweede product is momenteel in technische ontwikkeling. Ons derde product zit in de ontwerpfase.

Op naar een betere toekomst. Vergeet plastic, kies voor planten!

SDG #1 – Geen armoede,
SDG #3 – Goede gezondheid en welzijn,
SDG #8 – Waardig werk en economische groei,
SDG #13 – Klimaatactie,
SDG #14 – Leven in het water

Openingstijden

Maandag

09.00 - 17.00 uur

Dinsdag

09.00 - 17.00 uur

Woensdag

09.00 - 17.00 uur

Donderdag

09.00 - 17.00 uur

Vrijdag

09.00 - 17.00 uur

Zaterdag

Gesloten

Zondag

Gesloten

Klik op de knop om de kaart te tonen.