Capi Europe

Capi Europe maakt bijzondere design bloempotten voor binnen en buiten. Met onze verschillende stijlen en texturen is er voor iedereen een passende bloempot. Een deel van onze productie vindt plaats in onze eigen fabriek in Tilburg. Naast het eigentijdse design hebben Capi bloempotten een hoge kwaliteit. Ze zijn licht van gewicht – ondanks het robuuste exterieur – en ze zijn weerbestendig. Bloempotten voor in iedere tuin, ieder interieur, terras of balkon. Voor elke plant en elke stijl. Alle bloempotten hebben een eigen design en zijn beschikbaar in vele kleuren en modellen.

Het bedrijf onderneemt op een maatschappelijk verantwoorde manier. Verantwoord produceren staat voorop, daarom werkt Capi Europe vanuit Nederland én met recyclebaar materiaal. Capi Europe is het enige grootbedrijf ter wereld met een nationale, eigen en uitzonderlijke manier van rotatiegieten. Zo wordt er ruim 80% energie bespaard. Verder werken wij met leerwerkbedrijf Diamant Groep aan werkgelegenheidsprojecten. Met het terughalen van de productie uit China naar Nederland toont Capi Europe aan milieu-, arbeidsvriendelijk en toekomstgericht te produceren. Zo gaat een Capi Europe Made in Holland-product een leven lang verantwoord mee.

Capi Europe staat bekend om haar unieke, lichtgewicht binnen- en buitenpotten van eigen design. Elk Capi Europe product is anders. Het product is te herkennen aan het hoge afwerkingsniveau en aan de natuurlijke uitstraling. Door de diversiteit in de collecties, bieden we veel verschillende modellen en kleuren: voor elk wat wils. Onze kunststof bloempotten zijn nauwelijks te onderscheiden van echt steen. De potten van de nieuwe collectie Made in Holland hebben unieke producteigenschappen:

  • – Geschikt voor binnen en voor buiten
  • – Isolatielaag waardoor de plant beschermd is tegen kou en warmte
  • – Vorstbestendig na het boren van een afwateringsgat
  • – UV-bestendig
  • – Breukbestendig
  • – Lichtgewicht
  • – 100% recyclebaar
  • – 10 jaar garantie

Openingstijden

Maandag

08:00 tot 17:00 uur

Dinsdag

08:00 tot 17:00 uur

Woensdag

08:00 tot 17:00 uur

Donderdag

08:00 tot 17:00 uur

Vrijdag

08:00 tot 17:00 uur

Zaterdag

-

Zondag

-

Klik op de knop om de kaart te tonen.