Cheaque

Bij Cheaque nemen wij maatschappelijk verantwoord ondernemen serieus en hebben we de ambitie om dat vandaag weer beter te doen dan gisteren.

Verantwoord produceren – Fair Wear foundation
Onze kleding wordt geproduceerd in Europese fabrieken. Onze fabriek is lid van de Fair Wear Foundation (FWF) – deze onafhankelijke, non-profit organisatie werkt samen met bedrijven en fabrieken aan het verbeteren van de arbeidsomstandigheden in de kledingindustrie.

Zorg voor het klimaat – Duurzaam verzenden
We willen onze impact op het klimaat zo klein mogelijk maken. Daarom kiezen we in veel gevallen voor zuinige voertuigen. En waar mogelijk maken we gebruik van duurzame bronnen zoals groen gas. Maar wist je dat wij meer dan de helft van onze pakketten door heel Nederland per fietskoerier verzenden?

Verduurzamen van productie en concepten – Circulair
Cheaque is dagelijks bezig met de verduurzaming van haar concepten. Daarnaast worden van overtollige voorraden andere producten gemaakt (onder andere tassen) en zijn we tevens actief binnen de deeleconomie om onze (over)capaciteiten efficiënter te benutten, danwel tijdelijk extra capaciteiten extern in te huren via deelmarktplaatsen.

Openingstijden

Maandag

13:00-18:00

Dinsdag

09:30-18:00

Woensdag

09:30-18:00

Donderdag

09:30-21:00

Vrijdag

09:30-18:00

Zaterdag

09:30-17:00

Zondag

12:00-17:00

Klik op de knop om de kaart te tonen.