Duurzaam textiel

Het toveren van een glimlach op ieders gezicht. Dat is waar Cheaque zich sinds de start in 2013 dagelijks mee bezig houdt. Ze nemen maatschappelijk verantwoord ondernemen serieus en voelen zich sinds dag één verantwoordelijk om, zo verantwoord en ethisch mogelijk, kwaliteitskleding te maken. Ze spreken de ambitie uit om het vandaag weer beter te doen dan gisteren.

Duurzaamheid

Duurzaamheid speelt op ieder gebied een belangrijke rol en is onlosmakelijk verbonden met alles wat ze bij Cheaque doen. Denk hierbij aan bewuste keuzes in het gebruik van materialen, in het nemen van beslissingen en in samenwerkingen met andere partijen.

“Met Cheaque zijn we betrokken bij iedere stap in onze toeleveringsketen. We bouwen lange termijn relaties op met partners en leveranciers en kennen een innovatieve bedrijfscultuur. Dit stimuleert ons op ieder moment van de dag om écht het verschil te maken.” Aldus Nick van Mourik, directeur van het bedrijf.

Respect

Met trots kan het bedrijf vertellen dat vanaf nu alle T-shirts en sweaters geproduceerd worden met 100% biokatoen en gerecyclede materialen. Elk certificaat in deze producten toont aan dat ze toewerken naar meer respect en bewustzijn voor onze planeet en gezonde milieupraktijken.

Dé toverformule voor duurzaamheid? Ze weten dat deze (nog) niet bestaat, maar ze zetten zich graag in voor nieuwe, innovatieve werkmethodes die een positieve impact hebben op mens, dier en planeet. Cheaque gaat zicht continu bezig houden met nieuwe ideeën om hét verschil te maken. Om het vandaag beter te doen dan gisteren.

Klik hier om naar Koopjeshirt.nl te gaan

Klik op de knop om de kaart te tonen.