elho

Elho houdt van groen. En niet alleen van de groene planten die je in onze potten vindt. Wij houden van groen in de breedste zin van het woord, en doen er alles aan om de wereld met elke stap die we zetten een stuk groener te maken.

Als we deze groene ambities waar willen maken, moeten we groots denken. En het nóg groter aanpakken. In 2016 bouwden we onze eigen windturbine, waardoor we nu werken met 100% schone energie. We rijden in elektrische auto’s, onze vrachtwagens rijden op biogas, en dankzij een op maat gemaakt dak komt er veel daglicht binnen in ons kantoor, waardoor we veel minder energie gebruiken voor de verlichting.

Groen doen en zijn betekent ook op een groene manier omgaan met afval. We zijn ontzettend trots dat ruim 80% van onze producten gemaakt wordt van gerecyclede materialen. Ook onze verpakking is gemaakt van gerecycled materiaal, en kan ook gerecycled worden. Ons doel is om in 2021 een volledig circulair bedrijf te zijn.

Een goed voorbeeld van onze groene ambities is de elho Green Basics gieter, gemaakt van 100% post-consumer waste materiaal. Om precies te zijn: 12 oude wasmiddelflessen.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Klik op de knop om de kaart te tonen.