Exclusive Bamboo

ONS VERHAAL
Exclusive Bamboo is ontstaan omdat wij vaak tegen een probleem aanliepen. Je herkent het misschien wel. Samen met een paar vrienden loop je binnen bij een prachtige cocktailbar. De muziek is goed, het personeel is vriendelijk en de cocktails zien er geweldig uit. Maar dan merk je na een aantal slokken dat je papieren rietje zacht begint te worden.. zonde!

We zijn erg dankbaar voor ondernemingen die een duurzaam alternatief gebruiken voor plastic rietjes. Toch vonden wij dat dit niets mocht wegnemen van de drinkervaring. Daarom besloten wij om opzoek te gaan naar een duurzaam alternatief voor plastic rietjes dat er sfeervol uitziet en handig te gebruiken is voor de horecaondernemer en de consument. Nadat we onderzoek hadden gedaan naar verschillende soorten rietjes kwamen we uiteindelijk op wat wij het allerbeste alternatief vinden voor het drinken van cocktails en smoothies: bamboe rietjes!

Met duurzame producten helpt Exclusive Bamboo jou met duurzaam leven. Met kleine aanpassingen in de producten die je dagelijks gebruikt kun je al een groot verschil maken voor de wereld! Daarom bestaat het assortiment van Exclusive Bamboo uit duurzame producten die je elke dag gebruikt. Kokosnootbakjes, bamboe rietjes, bamboe thermoflessen en meer. Doordat de producten gemaakt zijn van milieuvriendelijk materiaal, verklein jij je ecologische voetafdruk. Door bewust te worden van je dagelijkse gebruik en te kiezen voor duurzame producten, zet je de volgende stap naar een betere wereld!

SDG doelstellingen:
SDG #11 – Duurzame steden en gemeenschappen,
SDG #12 – Verantwoorde consumptie en productie

Klik op de knop om de kaart te tonen.