Fiber plast bio based

De Fiberplast biobased BV pioniert al sinds 2006 binnen de markt van duurzame bouwmaterialen. Wij leveren hierbij hoogwaardige oplossingen die na hun lange levensduur weer volledig recyclebaar zijn. Wij denken hierbij graag met onze klanten mee en kunnen bijzonder veel ten aanzien van maatwerkoplossingen.

Wat is het?
Envirodeck houtcomposiet bestaat uit loofhout (52%), hdpe kunststof (45%) en diverse procesadditieven (3%). Deze combinatie maakt het zeer geschikt tegen schimmel, rot en UV-licht. Het materiaal verkleurt dan ook amper en behoudt veel langer zijn mooie uiterlijk vergeleken met bijvoorbeeld hout. Ook ten aanzien van onderhoud bespaart Envirodeck veel; alg hecht zich niet in aan of in het materiaal en kan vaak makkelijk worden verwijderd. Niet voor niks vallen alle Envirodeck profielen in duurzaamheidsklasse 1.

Hoe werkt dit?
Het is uitermate geschikt voor (dak)terrassen, vlonder, galerijen, steigers tot aan balkons. Er zijn hierbij ook oplossingen voor vluchtwegen op hoogte waar een hogere brandklasse is benodigd. Montage middels schroeven of via clips, afhankelijk van het profiel. Er is geen speciaal gereedschap benodigd.

Waarom is het circulair?
Het materiaal is na de lange theoretische levensduur van meer dan 50 jaar volledig recyclebaar.

Waar kan ik het vinden?
Bij Fiberplast biobased BV te Drachten, wij zijn de ontwikkelaar, producent en leverancier van Envirodeck houtcomposiet. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden, wij kunnen vaak veel ten aanzien van maatwerk oplossingen.

Openingstijden

Maandag

08.30 - 17.00 uur

Dinsdag

08.30 - 17.00 uur

Woensdag

08.30 - 17.00 uur

Donderdag

08.30 - 17.00 uur

Vrijdag

08.30 - 15.00 uur

Zaterdag

Gesloten

Zondag

Gesloten

Klik op de knop om de kaart te tonen.