FocusFoodbar

Focus Foodbar is een 100% plantaardig restaurant in het centrum van Tilburg waarin goed eten en drinken centraal staat. We willen gasten op een laagdrempelige kennis laten maken met plant-based eten en daarmee laten zien dat je niet hoeft in te leveren op smaak.

Focus Foodbar besteedt veel aandacht aan die kwaliteit, versheid en de herkomst van producten. Het proces van bereiding speelt ook een belangrijke rol: van de selectie van producten tot het restafval, alle stappen zullen zorgvuldig behandeld worden. Het eten wordt zo veel mogelijk huisgemaakt met verse producten. Ook duurzaamheid staat hoog in het vaandel en verspilling van voedsel zal zo veel mogelijk worden tegengegaan.

Maar dat alleen, en of het eten lekker is, zijn voor Focus Foodbar niet alle ingrediënten voor goed eten. Binnen dit concept wordt ook gekeken naar de ethiek die achter voedsel schuilt. De huidige schandalen in de bio-industrie hebben een beweging op gang gezet. Die beweging vindt dat de huidige omgang met dieren gewoonweg niet meer door de beugel kan. Focus Foodbar borduurt hierop voort, door een volledig plantaardige kaart aan te bieden.

Openingstijden

Maandag

Gesloten

Dinsdag

11:00 - 22:00 

Woensdag

11:00 - 22:00

Donderdag

11:00 - 23:00

Vrijdag

11:00 - 23:00

Zaterdag

11:00 - 23:00

Zondag

11:00 - 22:00

Klik op de knop om de kaart te tonen.