Greentrash

Superlizzy is een revolutionaire machine die het volume van allerlei soorten afval terugdringt met circa 90%.

De verschillende modellen Superlizzy’s zijn er voor allerlei soorten consumentenafval: van Pet flesjes en blikjes tot papieren bakjes met etensresten en restafval. Een Superlizzy vervangt zes tot acht afvalbakken en is daardoor perfect voor locaties waar veel consumentenafval geproduceerd wordt, zoals bioscopen, fastfoodbedrijven, restaurants, ziekenhuizen, scholen, kantoren, stations en andere openbare gelegenheden.De machine is uitgerust met 2 interne schroeven die het afval samenperst en direct ook automatisch het vochtafval scheidt van het vaste afval. Dit zorgt voor significant minder afvalzakken op locaties waar veel disposable afval vrijkomt. Het afval is niet meer zichtbaar dankzij de automatische klepopening zodra de gebruiker in de buurt van de machine komt. Overvolle afvalbakken en geuroverlast wordt voorkomen met Superlizzy en tevens zorgt de volumereductie ervoor dat er minder transport hoeft plaats te vinden wat weer goed is voor de Co2 reductie.

Naast Superlizzy is Green Trash BV tevens de leverancier van een revolutionaire automatische afvalscheidingsmachine met de naam BIN-E.

Bin-e is een op Internet Of Things gebaseerde slimme afvalmachine, die afval direct na deponering in de enkele voedingsmond automatisch herkent, sorteert en comprimeert. Het is ontstaan uit de behoefte aan een slimme afvalscheidingsoplossing op plaatsen waar een efficiënt sorteersysteem moeilijk te introduceren is.

Bin-e verbetert de recyclingketen door de hoeveelheid teruggewonnen hulpbronnen te vergroten en de hoeveelheid afval die naar stortplaatsen gaat te verminderen door nauwkeurige scheiding. Het transformeert afvalbeheer in een geïntegreerd systeem om de weg naar een circulaire, duurzame economie mogelijk te maken. De machine is uitgerust met vier ingebouwde opvangbakken waarin het afval per soort wordt opgeslagen na automatische sortering. Middels speciale software en een handige klantenapp kan het vulniveau worden uitgelezen en de status en locatie van de machine worden gerapporteerd. De Bin-e is ook uitgerust met een touch screen op de machine waarop het herkenningsproces wordt weergegeven.

Dus voor slimme afvalmachines, duurzaam advies, circulair afvalsystemen en met voor hoog serviceniveau kunt u terecht bij Green Trash BV.

Openingstijden

Maandag

09:00 - 19:00 uur

Dinsdag

09:00 - 19:00 uur

Woensdag

09:00 - 19:00 uur

Donderdag

09:00 - 19:00 uur

Vrijdag

09:00 - 19:00 uur

Zaterdag

Gesloten

Zondag

Gesloten

Klik op de knop om de kaart te tonen.