ICOO excursies

Excursie online kennismaking

Maak kennis met het thema circulariteit en met ons. In deze gratis online workshop verkennen we samen wat circulariteit nu eigenlijk betekent, wat je er mee kunt en waarom dit thema juist nu kansen biedt. Gedurende 1,5 uur word je meegenomen op een inspirerende excursie. Na deze excursie weet jij wat circulariteit voor jou betekent en heb je tools in handen waarmee jij een volgende stap kunt zetten.

Excursie moonshot / hackaton

En dan is het tijd voor de moeder aller challenges: wat is je meest verkochte product of dienst? Hoe kunnen we dat binnen 24 uur met allerlei meedenkkracht circulair maken? In deze snelkooksessie gaan we van verkennen van het vraagstuk tot het gerealiseerd hebben van de ambitie. Zeker, dat klinkt goed. Ga je de uitdaging aan? Dan gaan we er vol voor. Wij regelen het proces, jullie & een team van friskijkers de inhoud. Samen hebben we binnen 24 uur een concreet gerealiseerd vraagstuk omgedraaid tot een krachtig circulair concept.

Excursie circulair teamontwikkeling

Hoe vorm je een circulair team? Wie heb je nodig? Kijk je alleen binnen je eigen organisatie of ook daarbuiten? In deze excursie definieer je jouw gewenste resultaat, leer je hoe jij jouw circulair team samenstelt, hoe je van start gaat en hoe je de gewenste resultaten bereikt.

Excursie slim circulair organiseren

Je bent net begonnen om de organisatie circulair in beweging te krijgen. Nu komt de uitdaging, hoe doe je dat slim? Hoe betrek je daar andere partners & afdelingen bij? Hoe breng je het voordeel vanuit een ketenbenadering in beeld? Dit vraagt om slim circulair organiseren. Ons team van experts staat in de startblokken om met je mee te gaan doendenken om dit voor elkaar te krijgen. Betrokkenheid en bevlogenheid creëren, voordelen inzichtelijk maken, draagvlak vergroten en vooral overgaan tot actie staat centraal. Van klein ‘kunnen we dat nou echt niet anders doen met die plastic bekertjes?’ tot groot ‘we hebben 2 jaar, dan wil onze aandeelhouder dat we volledig circulair zijn’ en alles ertussenin.

Excursie circulair aanbesteding

Circulair inkopen: dat is de toekomst van Nederland. Maar wat betekent dat eigenlijk? En hoe kom ik daar als organisatie? En wat is mijn rol? Met deze excursie Circulair Inkopen bieden we je een doorkijk naar een circulaire toekomst. Hoe? Doordat je, als inkoper, KAM manager, leidinggevende of andere professional anders gaat kijken. Doordat je op de hoogte bent van kansen en bedreigingen vanuit wet- & regelgeving. Doordat je weet waar je op moet letten om ‘de keten in beweging te krijgen’. Doordat je nu al bezig bent met het feit dat circulair aanbesteden per 2023 verplicht is.

Excursie circulair businessmodel

Een circulair businessmodel: iets voor de toekomst? Nee hoor, je kunt al in het klein gaan experimenteren. Hoe? Door samen met ons te gaan kijken waar kansen liggen voor jouw bedrijf. Of je nu in een groei- of krimpmarkt zit, er zijn kansen om je strategie & aanpak om te zetten gericht op meer waardecreatie en positieve impact. Wij gaan met je op excursie en gaan concreet op zoek naar krachtige alternatieven waarin positieve impact op de samenleving en een gezonde bedrijfsvoering hand-in-hand gaan.

Excursie strategie ontwikkeling

Uitgewerkt in een heldere propositie voor jouw organisatie en uitgezet in een roadmap met concrete doelen. Ja! Een uitgewerkte en heldere propositie inclusief een roadmap met concrete doelen. Dat wil je en daar ben je als organisatie doorlopend mee bezig.

Klik hier om naar ICOO te gaan

Adres

Ons adres:

Goirkestraat 90, Tilburg, Nederland

Telefoon:
Internet:
Klik op de knop om de kaart te tonen.