Jetchair

Jetchair is gespecialiseerd in (jong) gebruikte kantoorstoelen. Wij hebben enkele duizenden stoelen op voorraad, die wij leveren tegen slechts een fractie van de nieuwprijs (ongeveer 20%, dus vaak met wel zo’n 80% korting).

Door mooie gebruikte kantoorstoelen te kopen bij Jetchair.nl bespaar je geld en ben je bovendien lief voor het milieu!

Bedrijven en instellingen doen soms na een paar jaar al hun kantoorstoelen weg, terwijl die technisch nog vele jaren goed dienst kunnen doen. Door bij Jetchair te kopen maak je dus slim gebruik van de grote afschrijving op kantoorstoelen die anderen al voor je gedaan hebben.

In de overzichtelijke showroom bij Jetchair kun je kiezen uit ca. 200 verschillende merken en typen kantoorstoelen. Nergens in Nederland tref je zo’n ruime keuze kantoorstoelen onder één dak aan. Indien gewenst kun je de stoel(en) direct meenemen. We komen ze echter ook met alle plezier bezorgen in onze eigen, gestoffeerde bestelbussen. De stoelen worden dan goed stofvrij verpakt in een beschermhoes en uiteraard ook goed vastgezet, zodat ze tijdens het transport niet kunnen gaan rollen.

Wat is het?

Jetchair geeft tweedehands bureaustoelen een nieuw leven. De bureaustoelen worden technisch in orde gemaakt, gereinigd en indien nodig voorzien van een nieuwe stoffering.

Hoe werkt dit?

Gebruikte bureaustoelen worden ingekocht of ingezameld en gerefurbished.

Waarom is het circulair?

Een bestaand product wordt weer terug in de markt gebracht, er wordt niet opnieuw een product geproduceerd.

Waar kan ik het vinden?

De bureaustoelen worden aangeboden op www.gebruiktebureaustoel.nl

Openingstijden

Maandag

09.00 - 17.00 uur

Dinsdag

09.00 - 17.00 uur

Woensdag

09.00 - 17.00 uur

Donderdag

09.00 - 17.00 uur

Vrijdag

09.00 - 17.00 uur

Zaterdag

09.00 - 12.00 uur

Zondag

Gesloten

Klik op de knop om de kaart te tonen.