Knapzak

 

De afvalberg zo klein mogelijk maken, daar gaan we voor. Wij van Knapzak Benelux willen graag een steentje bijdragen aan een schonere wereld. Dat doen we door het scheiden van afval makkelijk te maken. Voor magazijnmedewerkers, voor horecamedewerkers, voor kleinschalige bedrijven, scholen, sportverenigingen, festivalgangers en nog veel meer. Kortom: voor iedereen, dus ook voor u.

Het Knapzaksysteem
Bij ons kunt u terecht voor het Knapzaksysteem. Dit systeem bestaat uit de Knaphouder (een metalen buisframe) met daarin een Knapzak (een transparante zak), in formaten van 60 tot 2500 liter. Simpel en effectief om kunststof verpakkingen zoals folie, EPS, PE-flacons, petflessen of plantenpotten in te zamelen. Het ingezamelde plastic kan weer tot nieuw materiaal worden gemaakt.

Materiaal van de Knapzak
Onze Knapzakken zijn gemaakt van twee soorten materialen: LDPE (Low Density Polyethyleen) of MDPE (Medium Density Polyethyleen). LDPE-materiaal is vaak (niet altijd) gemaakt van gerecycled plastic. In de toekomst willen wij alleen nog maar gerecycled materiaal voor onze zakken gebruiken.

Andere afvalstromen inzamelen
Naast producten voor het inzamelen van plastic verpakkingsafval hebben wij ook producten in het assortiment voor andere afvalstromen zoals papier, GFT, blikjes, petflesjes en restafval.

SDG #12 – Verantwoorde consumptie en productie

Klik op de knop om de kaart te tonen.