Lavital
Kom je langs?
Onze showrooms zijn geopend! Kom je langs? Geef eerst even een belletje, want wij zijn alleen op afspraak open. Zo zorgen we dat je veilig in onze showroom terecht kan.

 

Waarom zijn wij circulair?
Lavital is gespecialiseerd in handgemaakte matrassen en boxsprings van natuurlijke materialen. 100% Puur natuur en helemaal op maat gemaakt, want geen lichaam is hetzelfde. Onze passie voor duurzaam ondernemen resulteert in een product met mooie, pure natuurvezels. Een eerlijk product met een eerlijk verhaal

Wij geloven in een optimaal welzijn van het menselijk lichaam en de natuur. Daarom zijn chemicaliën en schadelijke stoffen niet in onze matrassen en boxsprings te vinden. Onze matrassen en boxsprings zijn gemaakt van volledig natuurlijke materialen zoals pure wol en biologisch katoen, waardoor ze geheel biologisch afbreekbaar zijn. Natuurlijke materialen zijn duurzaam en praktisch onverslijtbaar, dragen bij aan een optimale nachtrust en een perfect bedklimaat. Het slaapt beter, je rust beter uit en je matras is duurzaam. Een uitgerust lichaam is in balans met jouw eigen biologische systeem.

Daarnaast leveren wij ook een bijdrage aan de circulaire economie door, indien nodig, onze producten altijd een tweede leven te geven. Met onze bedden doe je niet alleen jezelf, maar ook de natuur een plezier.

Wij bieden de volgende producten:
  • – Matrassen
  • – Boxsprings
  • – Topdek matrassen
  • – Ledikanten
  • – Beddengoed
  • – Hoofdkussens
  • – Matrassen voor kinderen en baby’s

 

Slaap zoals de natuur het bedoeld heeft; ontdek natuurlijk en gezond slapen.
Bekijk onze collectie of shop online via www.lavital.nl

SDG doelstellingen:
SDG #3 – Goede gezondheid en welzijn,
SDG #12 – Verantwoorde consumptie en productie,
SDG #13 – Klimaatactie,
SDG #15 – Leven op het land

Klik op de knop om de kaart te tonen.