MoestuinLes

Een moestuin op uw groene schoolplein? Het is wetenschappelijk aangetoond dat een moestuin op een groen schoolplein bijdraagt aan een positieve houding van kinderen tegenover gezond voedsel. Een zelf gekweekt worteltje van zaadje tot wortel wil je natuurlijk ook wel eens proeven! Tuinieren doe je met hoofd, hart en handen. Een geweldige belevenis voor de hele klas om het hele proces van zaaien tot oogsten tot een smakelijk einde te brengen!

Met mijn bedrijf wil ik scholen en kinderdagverblijven op weg helpen met moestuin educatie, zodat alle kinderen in Tilburg weten waar ons eten vandaan komt. Dit leidt tot betere gezondheid en minder verspilling. Ook zie ik dit als sociaal maatschappelijke noodzaak. De toekomst begint bij onze kinderen.

Ik ben Marieke Stadhouders, 42 jaar en woon met mijn gezin in Tilburg. In september 2019 ben ik gestart met mijn bedrijf ‘MoestuinLes’. Ik wil mijn liefde en passie voor moestuinieren doorgeven, aan iedereen die er meer van wil weten/leren en in het bijzonder aan kinderen.

Een moestuin op uw groene schoolplein iets voor u? Neem contact met mij op.

Klik op de knop om de kaart te tonen.