Repair Café

Wat doe je met een stoel waarvan een poot los zit? Met een broodrooster die niet meer werkt? Met een wollen trui waar mottengaatjes in zitten? Weggooien? Mooi niet!

Repareer ze in het Repair Café
Repair Cafés zijn gratis toegankelijke bijeenkomsten die draaien om (samen) repareren. Op de locatie waar het Repair Café wordt gehouden, is gereedschap en materiaal aanwezig om alle mogelijke reparaties uit te voeren. Op kleding, meubels, elektrische apparaten, fietsen, speelgoed etc. Ook reparatiedeskundigen op gebied van bjvoorbeeld electra, fietsen en audio zijn aanwezig.

Repair Cafe La Poubelle iedere eerste donderdag van de maand!
Van 19:30 tot 21:00 uur.

Waar?
La Poubelle
Hoevenseweg 3
Tilburg

Mentaliteit
In het Repair Café leren mensen op een andere manier naar hun spullen te kijken. En er opnieuw de waarde van in te zien. Het Repair Café draagt bij aan een mentaliteitsverandering. Die is noodzakelijk om mensen enthousiast te maken voor een duurzame samenleving.

Het Repair Café laat zien dat repareren leuk is, en vaak heel makkelijk.

Hoe werkt het?
Bezoekers nemen van thuis kapotte spullen mee. In het Repair Café gaan ze samen met de deskundigen aan de slag. Zo valt er altijd wel wat te leren. Wie niets heeft om te repareren, neemt een kop koffie of thee. Je kunt natuurlijk ook even helpen bij een reparatie van iemand anders.

Tags: Reparatiepunten, repair, repaircafe

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Eerste donderdag van iedere maand van 19:30 tot 21:00 uur.

Adres

Ons adres:

Hoevenseweg, 3 Tilburg

Telefoon:
Klik op de knop om de kaart te tonen.