Retulp

Retulp is als duurzame organisatie opgericht met het doel om single-use plastics te voorkomen. We zien dat het plastic probleem elk jaar groter wordt en hier willen we wat aan doen. Daarom bieden we trendy producten zoals waterflessen, thermosbekers, lunchproducten en mondkapjes aan van duurzame, hernieuwbare procten.

Onze flessen zijn deels vervaardigd van gerecycled roestvrij staal, voedselveilig en vrij van BPA. Bij aankoop van een fles zorg je ervoor dat er iemand elders meedrinkt. Wij doneren 1000 keer de inhoud aan liters water aan mensen in ontwikkelingslanden. Daarnaast draag je ook nog eens bij aan een beter milieu, want met een Retulp fles kun je een duurzame boodschap verspreiden en wordt het plastic afval minder. Met onze collectie milieuvriendelijke producten en groene relatiegeschenken wordt duurzaam leven makkelijker.

Wij geloven dat voorkomen beter is dan recyclen. Toch gebeurt het soms dat een product beschadigd terug komt. Om de cirkel rond te maken worden deze producten niet weggegooid maar hergebruikt. Zo worden er bijvoorbeeld hele toffe lampen van gemaakt door I Am Recycled waar we trots op zijn!

Retulp
Klik op de knop om de kaart te tonen.