Ritswand

FLEXIBELE, CIRCULAIRE EN SCHAALBARE WANDEN De Ritswand® speelt in op de steeds nadrukkelijkere wens van ondernemingen om optimale flexibiliteit en schaalbaarheid te hebben voor wat betreft hun huisvesting. Daarnaast vormen circulaire ambities steeds vaker een integraal onderdeel van het MVO-beleid van ondernemingen. Herbruikbaarheid van toegepaste materialen geeft hier een zeer concrete invulling aan.

De Ritswand® is het flexibele, circulaire en schaalbare alternatief voor de traditionele binnenwandsystemen. De standaard uit aluminium vervaardigde cassettes – die zich niet hechten aan vloer, wand en/of plafond – worden met elkaar verbonden met behulp van ritsen. Op deze wijze laten de cassettes zich bouwen tot scheidingswanden of zogenaamde Cubicles : “Ruimte-in-een-ruimte”.

Deze Cubicles zijn voorzien van eigen elektrificatie en verlichting en beschikken over meerdere klimaat- en/of ventilatie-oplossingen. De cassettes kunnen desgewenst worden voorzien van glas, houten panelen, mos, staal etc. zodat de wand of Cubicle een optimale bijdrage levert aan de eigen identiteit van de onderneming.

Ritswand is in het bezit van een LCA en een circulariteitsindex van 99,84%, mede daarom bestaat de mogelijkheid tot subsidie (25% Mia, 75% VAMIL)

SDG doelstellingen:

SDG #8 – Waardig werk en economische groei,
SDG #11 – Duurzame steden en gemeenschappen,
SDG #13 – Klimaatactie

Openingstijden

Maandag

08.00 - 17.00 uur

Dinsdag

08.00 - 17.00 uur

Woensdag

08.00 - 17.00 uur

Donderdag

08.00 - 17.00 uur

Vrijdag

08.00 - 17.00 uur

Zaterdag

Gesloten

Zondag

Gesloten

Klik op de knop om de kaart te tonen.