Schijvens

Het doorontwikkelen van onze nieuwste technologieën en innovaties op het gebied van circulair ondernemen heeft geresulteerd in de eerste 100% gerecyclede bedrijfskleding; de bedrijfskleding bestaat uit 50% gedragen textiel en 50% gebruikte plastic flessen.

Schijvens ontwerpt en produceert bedrijfskleding voor in de retail, logistiek, bouw, industrie en facilitaire dienstverlening. Inmiddels lopen al vele werknemers in circulaire bedrijfskleding zoals Hema, CSU, Etos, Bever, Vermaat, StayOkay, BricoPlanit, horeca uitzendbureau Mise en Place, Circl, the Green House en kinderopvang Op Stoom.

Schijvens streeft naar een circulaire economie, waarbij producten zoveel mogelijk – liefst 100% – herbruikbaar zijn en waar de schade aan milieu en de grondstoffen zoveel mogelijk beperkt blijft. De circulaire economie biedt nieuwe kansen en mogelijkheden. Samen met haar co-innovatie partners is Schijvens continu op zoek naar verbeteringen en zij werkt actief aan de verdere verduurzaming van bedrijfskledingcollecties en het productieproces. Samenwerken is nodig om deze ambitie te realiseren.

Interesse in circulaire bedrijfskleding voor jouw organisatie of wil je meer weten over de circulaire mogelijkheden? Lees meer op onze website of neem direct contact op!

Openingstijden

Maandag

08.00 - 17.00

Dinsdag

08.00 - 17.00

Woensdag

08.00 - 17.00

Donderdag

08.00 - 17.00

Vrijdag

08.00 - 17.00

Zaterdag

Gesloten

Zondag

Gesloten

Klik op de knop om de kaart te tonen.