Solaris

Wie we zijn?
Solaris Parkmanagement BV is een jonge en flexibele organisatie die met een praktische en betrokken invulling zorg draagt voor de uitvoering van Parkmanagement op bedrijvenparken. Solaris Parkmanagement BV heeft met de huidige organisatie van 11 medewerkers veel ervaring in eigen huis. Expertise over het opzetten van parkmanagementmodellen tot het daadwerkelijk uitvoeren van het operationele parkmanagement. Solaris Parkmanagement BV komt u graag ontzorgen.

Wat we doen?
Parkmanagement is een onmisbare schakel in de samenwerking tussen gemeente en bedrijfsleven op het niveau van bedrijvenparken. Het vormt een niet weg te denken onderdeel van de ontwikkeling van nieuwe of revitalisering van bestaande bedrijvenparken. Parkmanagement wordt hierbij ingezet als middel om te komen tot een duurzame kwaliteit en een bestendige betrokkenheid van gebruikers bij het bedrijvenpark. Daarnaast biedt een parkmanagementorganisatie een platform, waarop ondernemers en overheid elkaar kunnen treffen voor het maken van concrete afspraken op allerlei gebieden.

Parksharing (één van onze duurzame diensten)

De circulaire en deeleconomie is een ‘hot-item’ tegenwoordig, maar wat is het? Hoe kan ik het binnen mijn organisatie gebruiken? Wij nemen u graag mee in deze ‘nieuwe’ wereld, want delen is het nieuwe hebben!

Wat is Parksharing?

Het is een online B2B platform om assets (bedrijfsmiddelen en diensten) met elkaar te delen speciaal voor leden van Vitaal Vossenberg. Het is een soort marktplaats waarbij ondernemers maximaal gebruik kunnen maken van stilstaande assets. Hierdoor ontstaat er niet alleen een beter ondernemerschap, maar ook een financieel voordeel. U kunt namelijk niet alleen assets (ver)kopen, maar ook (ver)huren.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Klik op de knop om de kaart te tonen.