Ancient Power

Onze stichting gaat over verbinding, duurzaamheid, mensen op gang helpen en samen leuke dingen doen, voor weinig geld (kostendekkend) of gratis. Via de Meedoenregeling kan men ook mee doen aan betaalde activiteiten. En men kan een eigen hobby, talent of passie bij ons ook delen met anderen.

Een stichting voor en door mensen met talent. Ancientpower is opgericht voor en door mensen die in een uitzichtloze werk situatie of uitkeringspositie zaten, of daarin terecht dreigen te komen. De mens en ontmoeting staan bij ons centraal, alsook duurzaamheid, natuurbeleving en creativiteit.

Waarom Circulair en duurzaam?
Onze producten zijn vrijwel altijd recyclebare spullen, gekregen via Mooi zo Goed zo bijvoorbeeld. Tweedehands, gekregen, geruild, Beursvloer en dat soort zaken. Van oud leer, of stoffen weer een workshop geven ook.

Het zelfredzaam zijn van mensen is ook een belangrijk onderdeel, ruilen, delen. Bijvoorbeeld zwerfvuil ruimen in de Warande. Dat is een taak van onze stichting. Ook dat is recyclen. En Natuur gerelateerde workshops/wandelingen geven..Over wat je ervan kan maken, zodat je niets verspilt Onze wens is komend jaar een garage sale te organiseren in de wijk.. Recyclen en mensen verbinden.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Klik op de knop om de kaart te tonen.