The Wasted Chef

The Wasted Chef is een professionele kok aan huis die voor jou diners bereidt ‘van schil tot pit’. Geniet van een uniek en goed bereid diner waarbij minimal waste de leidraad is. Laat je samen met je gezelschap thuis of op een zelfgekozen locatie verrassen met een menu waar het maximale uit topproducten wordt gehaald.

Mijn doel als The Wasted Chef is goed koken voor een privé publiek en met zo min mogelijk waste een verrassend menu samenstellen. Ik zie voedselverspilling dan ook niet alleen als doel om de wereld te verbeteren, maar vooral als uitdaging en rode draad voor jouw diner. Je verrast jouw gasten door mijn innovatieve manier van productverwerking. Ontdek met al je zintuigen aan tafel hoe een bepaalde groente is verwerkt in de verschillende gangen. Of laat een thema leidend zijn, zoals de limoen op een warme zomeravond of venkel in een winters meer-gangendiner.

No waste in de praktijk
Het koken met zo min mogelijk voedselverspilling daagt mij uit om de samenstelling van jouw diner zo verrassend mogelijk te maken. Ik werk graag met de producten die voor handen zijn in het seizoen. Ook de middelen die in jouw keuken tot mijn beschikking staan, dagen mij uit. Ik zeg altijd: waar een wil is, is een weg. Dus maak ik graag iedere culinaire wens bij jou thuis mogelijk!

Klik op de knop om de kaart te tonen.