TilburgDeelt

TilburgDeelt is de eerste, algemene deelwebsite voor iedereen in de gemeente Tilburg. Op TilburgDeelt.nl kan iedereen alles met elkaar delen. Spullen, gereedschap, auto’s, diensten, klusjes, zorg, kennis en nog veel meer kan je tijdelijk uitlenen of verhuren aan buurtbewoners.

Op TilburgDeelt verbinden we iedereen in de gemeente: inwoners, bedrijven, lokale overheden, maatschappelijke initiatieven, scholen, verenigingen en sportclubs. Op de deelwebsite maken we vraag enaanbod van spullen, gereedschap, klusjes, zorgtaken, hulp, kennisen nog veel meer zichtbaar.

Voordelen:

  • ✔ Vergroot sociale verbinding tussen inwoners in jouw stad, dorp of buurt.
  • ✔ Draag bij aaneen nóg duurzamer milieu in jouw gemeente.
  • ✔ Verdien een zakcentje bij of bespaar kosten.

 

Van wie is TilburgDeelt het initiatief?
TilburgDeelt is het initiatief van een aantal Nederlandse deelplatformen. Vanuit de opvatting: ’Als je niet kan delen, kun je ook niet vermenigvuldigen’, hebben zij besloten hun krachten te bundelen om gezamenlijk de deeleconomie toegankelijk te maken voor alle particulieren, bedrijven en maatschappelijke en publieke organisaties in Nederland. De initiatiefnemers zijn partners in Exploitatiemaatschappij HeelNederlandDeelt B.V., de organisatie die voor eigen rekening en risico de doelstellingen van stichting HeelNederlandDeelt uitvoert.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Klik op de knop om de kaart te tonen.