TWIMMS

TWIMMS maakt een denim collectie die anders is, stoere couture! Met deze unieke en kleurrijk beschilderde en bewerkte jassen, jurken en accessoires wil TWIMMS jouw wereld verfraaien.
Daarom we werken ook graag samen met jou om, geïnspireerd door jouw passies, een gepersonaliseerd kledingstuk te creëren.

De naam TWIMMS staat voor: “The world is my museum.” Elk ontwerp is dus onderdeel van deze wereld expositie. Dankzij de geborduurde QR-code kan iedere bewonderaar van het kledingstuk het verhaal lezen, want ieder kledingstuk heeft zijn eigen webpagina. Inspiratiebronnen van TWIMMS zijn poëzie, filosofische hersenspinsels, de natuur en natuurlijk de liefde voor textiel.

Eco-fashion
TWIMMS is een eco-fashion label met een sociaal hart. In ons atelier werken nijvere handen aan de draagbare kunstwerken. Daarnaast werken we ook samen met diverse Brabantse sociale ondernemingen en bedrijven die werken met 2e hands kleding. We willen een duurzaam bedrijf zijn en gebruiken daarom voornamelijk re-use denim en andere materialen, die al een leven gehad hebben.

Hou je van bewust, eigenwijs en stoer en heb je de wereld iets te vertellen met je kleding? Dan ben je bij TWIMMS aan het juiste adres!

TWIMMS
TWIMMS

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Klik op de knop om de kaart te tonen.