Yuverta mbo Tilburg

Yuverta mbo Tilburg leidt studenten op MBO-niveau op tot ‘Adviseur duurzame leefomgeving’. Dagelijks zijn ze bezig met de thema’s van de toekomst en specialiseren ze zich op gebied van Vrije tijd, Circulaire economie, Water en energie, Stad en wijk of Lifestyle. Yuverta mbo Tilburg biedt een uitstekende opstap naar het hbo, maar bereidt studenten ook voor op de arbeidsmarkt door middel van stages en door intensief contact met het bedrijfsleven. Studenten werken aan ‘levensechte’ opdrachten.

Yuverta mbo Tilburg maakt voor deze aansluiting met de praktijk dankbaar gebruik van haar vaste relaties. Een groot aantal van deze relaties speelt een rol als gastdocent, biedt excursies aan en draagt onderwijsprojecten aan. Studenten van MBO Tilburg fungeren als stagiair of werken aan projecten voor de relaties.

De specialisatie Circulaire economie richt zich volledig op het circulair maken van biologische kringlopen. Studenten doen onderzoek naar reststromen en het verwaarden ervan. Ook in de andere specialisaties is het circulaire en duurzame principe de rode draad.

Openingstijden

Maandag

09.00-17.00 uur

Dinsdag

09.00-17.00 uur

Woensdag

09.00-17.00 uur

Donderdag

09.00-17.00 uur

Vrijdag

09.00-17.00 uur

Zaterdag

-

Zondag

-

Klik op de knop om de kaart te tonen.