MET JOUW CIRCULAIRE BEDRIJF IN DE SCHIJNWERPERS?

MET JOUW CIRCULAIRE BEDRIJF IN DE SCHIJNWERPERS?
Nieuws

NEW DAY PRODUCTIONS LANCEERT DE ‘CIRCULAIRE ECONOMIE’ CAMPAGNE

New Day Productions werkt aan een ‘Circulaire Economie’ campagne om het belang hiervan te benadrukken. Het wordt steeds belangrijker om te denken aan alternatieven om schade aan ons milieu te beperken of te herstellen. Hierbij speelt circulaire economie een enorm grote rol. Het is daarom belangrijk om mensen en bedrijven hierop te wijzen en er voorbeelden van te kunnen geven uit de praktijk.

Het doel van deze campagne is om circulariteit binnen bedrijven en organisaties zichtbaar te maken. Middels de campagne ‘circulaire economie’ wordt er iedere week een regio in de schijnwerpers gezet. Circulaire ondernemers kunnen tijdens deze campagne hun visie delen over Circulariteit en de bijdrage die hun organisatie hieraan heeft. Tilburg is de allereerste regio die deelneemt aan deze campagne! In Tilburg zijn er namelijk al talloze organisaties bewust bezig met het recyclen, hergebruiken van producten en het voorkomen van verspilling.

De campagne start medio september waarbij de uitzending gepland staat voor begin oktober. Hierin zullen verschillende sectoren en organisaties in de schijnwerpers worden gezet die hun bijdrage leveren aan het circulair ondernemen. Hierbij kunt u denken aan organisaties binnen de textielsector tot aan de horeca.

Wordt er binnen uw organisatie ook aandacht besteed aan een kringloopeconomie en wilt u dat ook graag zichtbaar maken aan Nederland? Meld u dan nu aan voor de campagne! Aanmelden kan t/m eind augustus. Voor vragen m.b.t. deelname en invulling kunt u telefonisch contact opnemen met Campagne Coördinator Mark Hamelink 06-11377895 of via de mail mark@newdayproductions.tv

Download bericht in PDF

Over New Day Productions
New Day Productions is een full service media bureau, gespecialiseerd in video content. Wij zijn het alternatief als het gaat om de gebruikelijk media bureau’s waar grote budgetten nodig zijn om complete marketing campagnes te creëren en de gebruikelijke marketing bureau’s waarbij de online kanalen onderhouden worden.