Nieuw: PETpretTV – samen thuis pret maken met PET

Nieuw: PETpretTV – samen thuis pret maken met PET
Nieuws Tilburg Voorbeelden

Stil zitten is voor ons geen optie. Daarom het nieuwe initiatief: PETpretTV. Samen pret maken met PET. Nu we niet naar de scholen kunnen, gaan we naar de kinderen thuis en helpen om de tijd samen leuker te maken. Maandag 23 maart om 13:00 uur staat de eerste aflevering online op ons youtube-kanaal: vanpetnaarpret. (abonneer voor meer!)

Samen met mijn zoon Willem (bijna 13) is de planning om drie afleveringen per week te maken. Elke aflevering geven we de kinderen en ouders vette ideeën en leuke inspiratie om de komende weken in en rondom huis pret met PET-verpakkingen te gaan maken. Dit kunnen spelletjes zijn, maken van livehacks, knutseltips en natuurlijk challenges. De boodschap blijft hetzelfde op een positieve manier kinderen op een interactieve manier laten ervaren dat gebruikte PET-verpakkingen grondstof zijn voor vette nieuwe dingen. ‘Recyclen is Fun’

Wil je PETpretTV onder de aandacht brengen van je leerlingen, heb je ideeën voor in onze afleveringen of heb je zelf een leuk filmpje van een knutselwerk, stuur dit naar petpret@vanpetnaarpret.nl. of reageer op ons youtube-kanaal. Wij worden daar erg blij van!