Ook in Tilburg meer oog voor EerlijkWinkelen

Ook in Tilburg meer oog voor EerlijkWinkelen
Nieuws Tilburg

EerlijkWinkelen is een succesvol landelijk initiatief om iedereen te stimuleren vaker te kiezen voor eerlijke en duurzamere producten. Via een handige app en een website kun je eenvoudig de zaken vinden waar deze producten met een goed verhaal te koop zijn.

Ook in Tilburg zijn veel winkels en horeca aangesloten bij de EerlijkWinkelenroute. Ondernemers die zich ook in deze crisistijd durven te onderscheiden door een duurzamer en eerlijker aanbod.

Om extra aandacht hiervoor te vragen is er deze week een aantal prachtige banners opgehangen in de binnenstad. Deze doeken werden aangeboden door Broeren Wegenbouw, een bedrijf dat duurzaamheid en Fairtrade al jaren hoog in het vaandel heeft staan.

Ken jij of ben jij een ondernemer die zich met zijn of haar assortiment onderscheidt op gebied van duurzaamheid, fairtrade of biologisch? Doe dan mee en meld je aan via tilburg@eerlijkwinkelen.nl

Het initiatief wordt omarmd door Fairtrade Gemeente Tilburg, Ondernemersfonds Binnenstad Tilburg, Tilburg Circulair en Switch / ContourdeTwern

Voor meer info zie: www.eerlijkwinkelen.nl/Tilburg

Op deze foto zie je de volgende ondernemers van: Focus foodbar, FoodAtelier, ReShare Store en Switch.

——————————————

Voor vragen:
Landelijk info@eerlijkwinkelen.nl
Tilburg tilburg@eerlijkwinkelen.nl

Suzanne
06-13115013
Vrijwilliger Eerlijk Winkelen