#PETsparen in Tilburg gaat door.

#PETsparen in Tilburg gaat door.
Nieuws Tilburg

en extra inlever moment tijdens de Tilburgse Kermis

17-07-2019 Tilburg.

Afgelopen twee maanden waren alle petflesjes in Tilburg geld waard. Deze proef periode heeft als resultaat een ongelooflijke stroom aan petflesjes (>13.000 stuks), meer dan 60 deelnemers , schonere wijk/gebied en veel positieve reacties. Kortom alle reden om, samen met PLUS ijsselstein, de proef te verlengen naar einde jaar en na te denken over verdere uitbreiding in Tilburg. Extra spaartip is Tilburgse Kermis, want je kunt ze dan ook inleveren.

Extra inlevermomenten tijdens Tilburgse Kermis
Om ook de Tilburgse Kermis een stukje schoner te maken hebben we onze vakantie een stukje opgeschoven en extra inlevermomenten in te plannen . Ook op zaterdagochtend van 10:00 – 13:00 uur, naast de gebruikelijke woensdagmiddag van 14:00-17:00 uur, kun je terecht in Besterdplein 2 (achterkant Luna Luna park).

Hoe werkt #PETsparen?
Kleine lege petflesjes kun je inleveren in Besterdplein 2 (op woensdagmiddag en zaterdagochtend). Je ontvangt voor ieder flesje een stempel op je stempelkaart. Een volle kaart is 50 eurocent aan korting waard bij de PLUS IJsselstein (Besterdring).

Het geld ligt op straat!
Het is een uniek initiatief om op een positieve manier in actie te komen voor minder afval op straat. Daarnaast willen we iedereen bewust maken dat deze petflesjes grondstof zijn voor nieuwe toffe producten. Dit laten we zien in de BusinessHUB Besterd, want we gaan deze flesjes verwerken tot een unieke Kroonluchter013, die we ophangen op een prominente plek in Tilburg.

Iedereen kan mee doen!
Iedereen kan meedoen. Je kunt sparen voor jezelf en zo je zakgeld verdubbelen, sparen voor ijsjes op school of boodschappen voor je sportvereniging. Bedrijven en organisaties kunnen dit initiatief ook ondersteunen door partner te worden en een lamp van de kroonluchter013 te adopteren. Bij interesse of vragen stuur dan bericht naar info@vanpetnaarpret.nl

Dit project is een initiatief van vanPETnaarPRET in samenwerking met PLUS IJsselstein. Meer informatie op www.vanpetnaarpret.nl of #petsparen