Primeur #PETsparen in Tilburg: Lege petflesje zijn nu geld waard, lever ze in!

Primeur #PETsparen in Tilburg: Lege petflesje zijn nu geld waard, lever ze in!
Events Nieuws Tilburg

Lege petflesje zijn nu geld waard, lever ze in!

Alle petflesjes in Tilburg zijn nu geld waard. De kleine petflesjes die nu nog in groten getale op straat liggen of bij het afval verdwijnen, kunnen apart worden ingeleverd.  Dit kan op woensdagmiddag tussen 14:00 en 17:00 uur in BusinessHub Besterd op Besterdplein 2 in Tilburg. Voor ieder pletflesje krijg je dan een stempel. Met een volle spaarkaart, van 10 stempels, krijg je t/m 31 juli €0,50 korting op je aankoop bij PLUS IJsselstein. Nieuwsgierig? De officiële aftrap is op woensdagmiddag 22 mei om 17:30uur in BusinessHub Besterd in (Besterdplein 2). Je bent van harte welkom! 

Het geld ligt op straat!
Het is een uniek initiatief om op een positieve manier in actie te komen voor minder afval op straat. Daarnaast willen we iedereen bewust maken dat deze petflesjes grondstof zijn voor nieuwe toffe producten. Dit laten we zien in de BusinessHUB Besterd, want we gaan deze flesjes verwerken tot een unieke Kroonluchter013, die we ophangen op een prominente plek in Tilburg.

Iedereen kan mee doen!
Iedereen kan meedoen. Je kunt sparen voor jezelf en zo je zakgeld verdubbelen, sparen voor ijsjes op school of boodschappen voor je sportvereniging. Bedrijven en organisaties kunnen dit initiatief ook ondersteunen door partner te worden en een lamp van de kroonluchter013 te adopteren. Bij interesse of vragen stuur dan bericht naar info@vanpetnaarpret.nl

Dit project is een initiatief van vanPETnaarPRET in samenwerking met PLUS IJsselstein. Daarnaast  zijn er diverse partijen bij betrokken, zoals bijvoorbeeld de  Diamant Groep groen Extra.  Meer informatie op www.vanpetnaarpret.nl of #petsparen.