Circulair.com: nieuw platform voor alles op kringloopgebied

Circulair.com: nieuw platform voor alles op kringloopgebied
Nieuws Tilburg

TILBURG – Waar zitten tweedehands kledingwinkels in Tilburg? Waar kunnen inwoners terecht voor fietsreparaties? Bij welke kringloop kan je gebruikte meubels of kleding inleveren? Hoe kun je spullen of klusjes delen met buren?

Het antwoord op deze en andere vragen is voortaan te zien op een nieuw online platform: Circulair.com. Donderdag wordt het gelanceerd.

De circulaire economie gaat uit van de gedachte dat we spullen en producten niet altijd nieuw hoeven te kopen. We kunnen ze ook hergebruiken, recyclen, delen, lenen, huren of ruilen. Circulair.com brengt alle mogelijkheden op dat vlak in Tilburg bij elkaar.

De presentatie van het platform is tijdens de opening van zusterinitiatief 013Circles: een online platform rond circulaire textiel, dat tot en met 27 oktober gepaard gaat met een popup-winkel in de Nieuwlandstraat (voormalig pand Antoon de Jong).  Films, lezingen, modeshows, workshops, shops en kledingruilactiviteiten staan op het programma.

Bron: Brabants Dagblad

Ongeveer Circulair.com

Hét online platform waarop je alle circulaire én duurzame producten, diensten, bedrijven, projecten en evenementen kan vinden.